Tips til årets innpakning, del 2

Ideen med å pynte julepakkene med pepperkakeformer, fikk jeg i fjor. Og det var bra, for da kunne jeg kjøpe former på salg etter jul til det formålet. Pepperkakepapiret kommer fra IKEA og er i likhet med det brune papiret også resirkulerbart.  

Også i fjor brukte jeg pepperkakemotiv til å pynte julepakkene, men på en litt annen måte. Det innlegget finner du her.

Hva synes dere?

2 kommentarer

Helene

24.11.2012 kl.08:25

Hei, igjen :)

Det var en flott ide til innpakning!

Selv bruker jeg hvitt papir med nostalgisk skrift på , røde brede silkebånd og en stor bjelle i gull på hver pakke i år.Til og fra-lapp er et stort rødt hjerte. Alt er fra Panduro.

Nå er det nedtelling her i huset til adventstiden.

Sviblene er på plass i vinduskarmene og i morgen skal vi bake pepperkaker hos min mor med hele storfamilien. En herlig tid, dette :)

Mari

24.11.2012 kl.22:39

Helene: Det hørtes ut som fine pakker. Gøy å gjøre litt ekstra ut av innpakningen, synes jeg! Jeg har også kjøpt en svibel i dag. Og en amaryllis! Skal ikke så mye til før man får litt ekstra julestemning. Jeg ELSKER denne tiden!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits