hits

Jeg vil på julemarked!

Julemesser og julemarkeder er så koselig! Spesielt med godt selskap og litt snø som gir den riktige stemningen.

julemarkeder.com finner du en oversikt over julemarkeder i Oslo. For eksempel er det julemarked rundt Blå hver helg i desember. Folkemuseet har julemarked de to første helgene i julemåneden, og gammeldags jul finner du på Vøienvolden og Bogstad gård første helgen i desember. I år som i fjor er det julemarked i Spikersuppa, som starter 29. november. 30.nov-2.des arrangeres noe som heter JuleExpo på Norges Varemesse, hvor de lokker med en "annerledes julehandel". Norges varemesse er kanskje ikke det som gir meg mest julestemning, men med over 300 butikker/utstillere er det kanskje mulig å få gjort mye på en gang?

Jeg skulle gjerne fått med meg jul på Vøienvolden gård, siden den ligger rett ved der jeg bor, og jeg ikke har hatt mulighet tidligere. Men også i år er jeg borte, første helgen i desember er vi nemlig i Bergen. Tror definitivt jeg skal forsøke å få med meg julemarkedet på Norsk Folkemuseum også i år, siden det var superkoselig i fjor!  Og en tur til Blå må jeg også klare å få til.

Og apropos Bergen; julemarkeder i Bergen har egen facebookside. Kanskje flere byer har det for dere som ikke bor i hovedstaden?

Fra julemarkedet på Norsk Folkemuseum på Bygdøy i 2011

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv