hits

Jul på Downton Abbey

Flere enn meg som følger med på Downton Abbey? Det første jeg så av serien var julespesialen i fjor, men da ble jeg til gjengjeld skikkelig hekta. (Så de to første sesongene på ganske så kort tid...)

I dag så jeg søndagens episode, og jammen kunne ikke NRK fortelle at det kommer en julespesial i år også! Hurra for Downton Abbey og julestemning 2. juledag!! (Greit å ha noe å glede seg til når alle pakkene er åpnet julaften. All moroa er ikke over...) 

Dessuten er det godt å vite at det ikke er så lenge til neste gang når siste episode av denne sesongen vises søndag...  Flere enn meg som gleder seg?

2 kommentarer

Olgamors Finurligheter

20.11.2012 kl.08:26

Morsomt med julespesial, og ekstra morsomt når den faktisk kommer i jula :)

Mari Julefreak

20.11.2012 kl.22:21

Olgamors Finurligheter: Enig!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv