Jul på Downton Abbey

Flere enn meg som følger med på Downton Abbey? Det første jeg så av serien var julespesialen i fjor, men da ble jeg til gjengjeld skikkelig hekta. (Så de to første sesongene på ganske så kort tid...)

I dag så jeg søndagens episode, og jammen kunne ikke NRK fortelle at det kommer en julespesial i år også! Hurra for Downton Abbey og julestemning 2. juledag!! (Greit å ha noe å glede seg til når alle pakkene er åpnet julaften. All moroa er ikke over...) 

Dessuten er det godt å vite at det ikke er så lenge til neste gang når siste episode av denne sesongen vises søndag...  Flere enn meg som gleder seg?

2 kommentarer

Olgamors Finurligheter

20.11.2012 kl.08:26

Morsomt med julespesial, og ekstra morsomt når den faktisk kommer i jula :)

Mari

20.11.2012 kl.22:21

Olgamors Finurligheter: Enig!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits