Påfuglfeber

Helt siden jeg så noen fantastiske påfugler til å ha på juletreet hos Macy´s i New York i fjor høst, har jeg hatt lyst til å dekorere et tre med påfuglfarger. Det blir nok ikke i år, men nå har jeg i det minste fått startet en liten påfugljulesamling. (Angrer så på at jeg ikke forsøkte å få med meg en påfugl hjem fra USA)

Indiska har fine fugler med paljetter, og grønne glasskuler med påfuglmønster. Hos Søstrene Grene fant jeg glassfugler med påfuglfjær. I en butikk her på Sagene så jeg også en påfugl med en lang, flott hale, nesten som den i USA. Har ikke kjøpt den ennå, siden prisen var litt stiv, men jeg er i tenkeboksen...

Hvis det noen gang blir et påfugltre på meg, vil jeg kombinere det med grønne og turkise kuler. Hva tror dere, kan det bli fint?


Påfuglen fra Macy´s
Påfuglinspirert pynt fra Indiska 

2 kommentarer

Helene

18.11.2012 kl.08:46

Hei!

Så koselig blogg du har! De har en flott påfugl i sort og sølv på KID ! Den måtte da passe utmerket i samlingen din :) God jul når den tid kommer. Klem fra Helene

Mari

18.11.2012 kl.21:49

Helene: Tusen takk for tipset! Da skal jeg skynde meg på KID for å se om jeg finner meg en påfugl til. God førjulstid til deg!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits