hits

Påfuglfeber

Helt siden jeg så noen fantastiske påfugler til å ha på juletreet hos Macy´s i New York i fjor høst, har jeg hatt lyst til å dekorere et tre med påfuglfarger. Det blir nok ikke i år, men nå har jeg i det minste fått startet en liten påfugljulesamling. (Angrer så på at jeg ikke forsøkte å få med meg en påfugl hjem fra USA)

Indiska har fine fugler med paljetter, og grønne glasskuler med påfuglmønster. Hos Søstrene Grene fant jeg glassfugler med påfuglfjær. I en butikk her på Sagene så jeg også en påfugl med en lang, flott hale, nesten som den i USA. Har ikke kjøpt den ennå, siden prisen var litt stiv, men jeg er i tenkeboksen...

Hvis det noen gang blir et påfugltre på meg, vil jeg kombinere det med grønne og turkise kuler. Hva tror dere, kan det bli fint?


Påfuglen fra Macy´s
Påfuglinspirert pynt fra Indiska 

2 kommentarer

Helene

18.11.2012 kl.08:46

Hei!

Så koselig blogg du har! De har en flott påfugl i sort og sølv på KID ! Den måtte da passe utmerket i samlingen din :) God jul når den tid kommer. Klem fra Helene

Mari Julefreak

18.11.2012 kl.21:49

Helene: Tusen takk for tipset! Da skal jeg skynde meg på KID for å se om jeg finner meg en påfugl til. God førjulstid til deg!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv