Bææææ

Og der, litt etter ribbesesongen, var jammen pinnekjøttsesongen også i gang. I kveld har jeg kost meg med pinnekjøtt og riskrem på Stortorvets Gjæstgiveri. Anledningen var julebord med mine kollegaer, og jeg føler meg superheldig som får være med på julebord selv om jeg er i mammapermisjon.

Og jeg må innrømme (uten at dette nå skal bli en mammablogg, altså), at det var utrolig deilig å hoppe ut av joggebuksa og inn i finkjolen, og kunne nyte et bedre måltid VARM mat helt uten stress... Skikkelig førjulsluksus!

Og hvor godt er ikke pinnekjøtt når man ikke har spist det siden sist? NAM!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits