Hurra for november!

I dag er det endelig november! Å starte julegleden i oktober er kanskje vel tidlig for mange, men i november er det iallfall lov!

Denne måneden byr blant annet på ribbelag hos Bjørn og mamma, julebord med jobben og tur til Bergen med obligatorisk besøk på Julehuset på Bryggen. Gleder meg! Dessuten vil jeg få unna de fleste julegavene - slik at jeg kan kose meg i hele desember. 

God november til alle juleelskere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits