Nye pepperkakeformer til samlingen min

I fjor kom pepperkakeformsamlingen min opp i 115 ulike former, og den har vokst siden da. Har ikke tellinga, så det får komme når vi skal bake årets pepperkaker. Men jeg viser gjerne fram formene som kom i posten for noen dager siden. Formina.se  har kjempemange morsomme og billige former. For å unngå toll, bør man bestille for mindre enn 200 kroner, men du finner oppskrift på hvordan du bør gjøre det på siden deres. Jeg betalte ca 250 for 18 former inkludert porto - synes slett ikke det var ille. Raske var de og, tok under en uke, om jeg husker riktig.

En annen side jeg anbefaler heter Cheap Cookie Cutters. Siden er amerikansk, så de bruker litt lengre tid på å sende. Tror det tok ca tre uker i fjor.

Favoritten blant mine nye former er nok sauen sett forfra, men jeg liker også fuglen veldig godt. Gleder meg til å bake med nye former!

Hvilke av de nye formene mine liker du best?  Stikkord:

2 kommentarer

Olgamor

29.10.2012 kl.21:47

Stilig at vi er flere samlere. Mange kule former :D

Mari Julefreak

30.10.2012 kl.20:47

Olgamor: Takk! Gleder meg til å bake årets pepperkaker.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits