Nye pepperkakeformer til samlingen min

I fjor kom pepperkakeformsamlingen min opp i 115 ulike former, og den har vokst siden da. Har ikke tellinga, så det får komme når vi skal bake årets pepperkaker. Men jeg viser gjerne fram formene som kom i posten for noen dager siden. Formina.se  har kjempemange morsomme og billige former. For å unngå toll, bør man bestille for mindre enn 200 kroner, men du finner oppskrift på hvordan du bør gjøre det på siden deres. Jeg betalte ca 250 for 18 former inkludert porto - synes slett ikke det var ille. Raske var de og, tok under en uke, om jeg husker riktig.

En annen side jeg anbefaler heter Cheap Cookie Cutters. Siden er amerikansk, så de bruker litt lengre tid på å sende. Tror det tok ca tre uker i fjor.

Favoritten blant mine nye former er nok sauen sett forfra, men jeg liker også fuglen veldig godt. Gleder meg til å bake med nye former!

Hvilke av de nye formene mine liker du best?  2 kommentarer

Olgamor

29.10.2012 kl.21:47

Stilig at vi er flere samlere. Mange kule former :D

Mari

30.10.2012 kl.20:47

Olgamor: Takk! Gleder meg til å bake årets pepperkaker.

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits