Julegodter på økovis

I dag har det vært julestemning i heimen. En kollega trengte nemlig et lyst kjøkken til en artikkel om sunn og økologisk julesjokolade man kan lage selv, og siden jeg er veldig glad i både jul og sjokolade, var det ikke vanskelig å si ja.

Dermed hadde jeg plutselig journalist, fotograf og sjokoladekokk på kjøkkenet. Min rolle var å sitte i sofaen og vente på resultatet - slettes ikke noe dårlig oppdrag.

Sjokoladen i dag ble laget med mange spennende ingredienser jeg ikke hadde hørt om før, som inkabær, yaconsirup og cashewnøttsmør, og er uten "vanlig" sukker. Jeg må nok innrømme at jeg holder en knapp på melkesjokoladen fra Freia, men så har jeg heller aldri vært sånn innmari glad i mørk sjokolade. Men det var spennende å prøve, og jeg falt blant annet for sjokoladekubbene med masse ulike typer nøtter i. Dersom du ble nysgjerrig, finner du oppskriftene i neste nummer av Bedre Helse, som skal være i butikkene i slutten av november. 

Senere i dag ble det årets første julebrus, og snø i lufta. En alle tiders før-førjulsdag for en julefreak! Lurer på om det kommer litt snø også i morgen?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits