Årets jul på Åhlens

Jula hos Åhlens likner på seg selv. Som tidligere år har de en blanding av tradisjonell julepynt i rødt og hvitt, med trehjerter, rutemønster, røde nisser etc, i tillegg til moderne pynt i masse farger, som glitrende converse, rosa ugler og hodeskaller i sølv til å henge på treet.

Juletekstilene er tradisjonelle - rødstripete forklær og grytekluter, hjertemønstre, broderte puter og juletrematter i filt. Masse julestemning!

En av mine favoritter er reinsdyrhoder til å henge på treet - noen av dem måtte være med meg hjem.

Og siden sofaputene mine har tjent som ammeputer i høst, og dermed er flekkete og lukter sur melk, unnet jeg meg to mørkegrå puter med rødt og hvitt broderi. Slik skal også sofaen bli julefin i desember!

hjemmesiden deres falt jeg for et rødt etasjefat og et kakestempel til å merke årets julekaker med hjemmelaget, så det spørs om det ikke blir en tur til på meg...

2 kommentarer

Maries strålande jul

04.11.2012 kl.12:30

Åh, så mycket fint, jag gillar hjärtanen både de vita och de i textil. Skorna var ju också söta fast kanske inte riktigt min stil.

Mari

04.11.2012 kl.17:38

Maries strålande jul: Jeg er også mest glad i den tradisjonelle pynten, men har noen innslag av mer "crazy" pynt på treet også, som et eiffeltårn i sølv og et par riddere i stoff. Liker at Åhlens har begge deler.

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits