hits

Årets jul på Åhlens

Jula hos Åhlens likner på seg selv. Som tidligere år har de en blanding av tradisjonell julepynt i rødt og hvitt, med trehjerter, rutemønster, røde nisser etc, i tillegg til moderne pynt i masse farger, som glitrende converse, rosa ugler og hodeskaller i sølv til å henge på treet.

Juletekstilene er tradisjonelle - rødstripete forklær og grytekluter, hjertemønstre, broderte puter og juletrematter i filt. Masse julestemning!

En av mine favoritter er reinsdyrhoder til å henge på treet - noen av dem måtte være med meg hjem.

Og siden sofaputene mine har tjent som ammeputer i høst, og dermed er flekkete og lukter sur melk, unnet jeg meg to mørkegrå puter med rødt og hvitt broderi. Slik skal også sofaen bli julefin i desember!

hjemmesiden deres falt jeg for et rødt etasjefat og et kakestempel til å merke årets julekaker med hjemmelaget, så det spørs om det ikke blir en tur til på meg...

2 kommentarer

Maries strålande jul

04.11.2012 kl.12:30

Åh, så mycket fint, jag gillar hjärtanen både de vita och de i textil. Skorna var ju också söta fast kanske inte riktigt min stil.

Mari Julefreak

04.11.2012 kl.17:38

Maries strålande jul: Jeg er også mest glad i den tradisjonelle pynten, men har noen innslag av mer "crazy" pynt på treet også, som et eiffeltårn i sølv og et par riddere i stoff. Liker at Åhlens har begge deler.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv