Julelunsj i høyden

Heldige meg som jobber et sted som spanderer både julebord og julelunsj! Var på julebord forrige helg, og i dag var det julelunsj i arbeidstida på Holmenkollen Park Hotell. Luksus! Ble hentet med buss på jobben - og kjørt tilbake etterpå. Strålende vær gav nydelig utsikt fra toppen av Oslo, og gav meg skikkelig julestemning!

Jeg ble jo litt bekymret da jeg så at det stod forrett på bordet, for da tenkte jeg at vi bare kom til å få en dessert... (Krise!!) Men heldigvis var det julebuffet til hovedrett - og ikke minst kake- og dessertbuffet! Herlig, herlig!

Ingrid Bjørnov og Atle Pettersen underholdt - Bjørnov var faktisk overraskende morsom. Da vi gikk fikk vi godtepose, og det satte jeg jo stor pris på (selv om det var hotellansatte og ikke nissen som delte dem ut) - og som om ikke det var nok får vi julegave på jobb i morgen.

Noen tar sikkert dette for gitt, men med en lærer-mamma vet jeg at det ikke er sånn i alle jobber. Jeg håper det går lang tid før jeg slutter å sette pris på hva min fine arbeidsplass gjør for sine ansatte.   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits