hits

Mitt førjulsbord

Merker det blir litt lite tid til juleblogging nå rett før jul - det er jo så mye annet som skjer! Gaver som skal kjøpes, pakkes inn og deles ut, venninnetreff, litt ekstra jobb for å bli ferdig til ferien, julekort som ikke skriver seg selv (i år heller!) osv.

Men her er et par bilder fra bordet vårt på lørdag - Thomas og jeg hadde invitert Østlands-familien vår på pinnekjøtt. I år var vi "bare" 11, så bittelitt bedre plass enn i fjor da vi var 14.

Lyset er litt rart på bildene, men forhåpentligvis gir de et inntrykk av hvordan jeg velger å dekke mitt julebord. Ser kanskje litt mer ut som et nyttårsbord enn et julebord, når jeg tenker meg om.. Men man tar det man har! (Og jeg liker blått!)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv