hits

Reisen til julestjernen anno 2012

Visste dere at regissør Nils Gaup skal lage en ny filmversjon av Reisen til julestjernen? Filmen kommer i 2012, og skal visst ligge noe tettere opp til orginalskuespillet til Sverre Brandt fra 1924 enn filmen fra 1976 gjør. 

Reisen til julestjernen har en spesiell plass i julehjertet mitt, siden flere scener ble spilt inn på Akershus Festning som jeg er veldig glad i. Jeg har hatt egne omvisninger der hvor fokuset har vært på de ulike stedene på slottet og festningen som er brukt i filmen, og derfor blir det utrolig spennende hvordan de velger å løse den nye filmen. Filmteknologien har jo endret seg noe på 35 år, det har trolig også noe å si for resultatet...

Antatt premiere er i november neste år, og budsjettet er foreløpig på 28 millioner kroner. Jeg gleder meg, og skal lade opp med 1976-versjonen på julaften ca klokka 12.30.

Flere som gleder seg til den nye filmen?

 

 

Én kommentar

May-Teresa

13.12.2011 kl.17:14

liker :-)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv