hits

Julemarked og 2 små uker til jul

På tross av et julebord fredag som inneholdt et par glass for mye et par timer for sent, fikk jeg karret meg på julemarked på folkemuseet på Bygdøy med kjære Tonje i dag. Har hatt lyst til å dra i flere år, men tidligere har det alltid kræsjet med jobb på Akershus Slott. Nå derimot, som jeg har fri i helgene som andre folk, ble det utflukt!  

Og det var veldig koselig! Kikket på de gamle husene og leilighetene som var pyntet til jul, spiste nystekt vaffel,  snuste litt i bodene (som så ut til å inneholde mye fint), skravla og drakk gløgg. En veldig fin tur, og jeg drar gjerne tilbake neste år.

I kveld har jeg vært på julekonsert med Kurt Nilsen - en veldig bra opplevelse. Til og med samboer var fornøyd, og han er vel ikke egentlig noen kjempefan av julekonserter. Tipp topp, tommel opp!   

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv