Miljøvennlig innpakning

I fjor lovet jeg meg selv at i år skulle jeg velge miljøvennlig innpakning til julegavene mine. Det er synd og unødvendig at julepapir ikke kan resirkuleres. (Jeg skrev litt om dette i fjor

I år ble løsningen derfor brunt husholdningspapir. Det har jeg dekorert med figurer klippet ut av gammelt julepapir jeg har tatt vare på fra i fjor og året før (figurene er laget ved hjelp av pepperkakeformer)  og/eller billige silkebånd fra Søstrene Greene. Jeg har også brukt vanlig pakkebånd og papirsnøre fra Panduro.  

Synes pakkene ble ganske så fine, jeg.

(Pakken dekorert med pervogrisene er til storesøster som et minne om det året vi, til mammas store fortvilelse, laget opptil flere slike pepperkaker.)

3 kommentarer

Anja

08.12.2011 kl.09:17

Kjempefine! Jeg er inspirert!

Teresa

08.12.2011 kl.13:43

Very good idea and it looks quite good. Maybe you will start a trend!!

Mari Julefreak

08.12.2011 kl.21:39

Teresa: Since I am not a very creative person (a part from my choice of profession, perhaps), I am very happy about this years achievments...

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits