hits

Nydelig julekonsert

Bugge Wesseltoft-konserten jeg og søster var på i går var utrolig fin. Wesseltofts juleplate, It´s snowing on my piano, er så flott! Konserten var avslappende, sart og stemningsfull. Også i år hadde han med seg gjester. En av dem, Frøydis Grorud, spilte saksofon - og jeg tror kanskje det er mitt yndlingsinstrument. Utrolig fint!  Da konserten var ferdig snødde det hunder og katter utenfor konserthuset - og jeg ble så glad! Det var en perfekt avslutning på en veldig bra julekonsert.

På lørdag skal jeg på Kurt Nilsens julekonsert, og siste søndag før jul er det julekonsert hjemme. Det hører med!

Ellers så skulle jeg gjerne vært på konsert med Arve Tellefsen og Nidarosdomens Guttekor i Frogner Kirke, og Kari Bremnes og Rikard Wollfs konsert siste helga før jul i Kulturkirken Jakob. Jeg har også hørt at julekonserten til Oslo fagottkor er bra. Neste år er det heldigvis nye muligheter! 

Har dere noen julekonsert-anbefalinger jeg bør ta med meg til neste år?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv