Jul på Hadeland Glassverk

Det finnes nesten ikke noe koseligere enn en tur på Hadeland Glassverk i desember. Innimellom bakingen i helga ble det dermed en tur dit på mamma, Bjørn og meg.

Selv om snøen manglet, så ble det fin stemning likevel, med masse lys og juletrær, julehus, gamle stabbur og juletallerken på låven. I år hadde de også en pepperkakelandsby på utstilling, laget av lokale barn. Likte spesielt pepperkakekoret og dama pyntet i engelsk konfekt. Det hadde vært kjole for en godterientusiast som meg!

I pepperkakelandsbyen var det også et elektrisk tog. Det stod stille - men heldigvis hadde Bjørn et slikt tog da han var liten. Etter en liten operasjon gikk toget igjen - til barnas (og Bjørns!) store glede.  

Klarte å holde sånn bruktbart på lommeboka denne gangen, men en liten engel ble det visst likevel...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits