hits

NRK julemusikk

Tusen takk til Maria som i dag gjorde meg oppmerksom på at NRK i desember har en kanal som sender julemusikk hele døgnet! Perfekt for en julefreak!

Derfor har arbeidsdagen tidvis blitt akkompagnert av julemusikk i dag - meget passende for en fredag i advent. Dessuten fikk jeg kalendergave på jobb i dag, heldige meg. (En twix som snart er oppspist)

Nå spilte NRK for øvrig nettopp en sang jeg ikke har hørt før - og som jeg håper det ikke blir nødvendig å spille til jul. Refrenget begynner slik: "Jula den kjem alltid - om det regner eller snør" - passer litt for godt til været vi har hatt i det siste.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv