Pakker! Masse pakker!


Julekalender hører med til advent. I år har jeg tilgang på hele tre stykker - heldige meg! Thomas og jeg har pakkekalender med 12 pakker til hver. Dessuten har vi en Haribo-kalender vi også åpner annenhver dag - det er jo så kjipt for den som ikke får pakke i pakkekalenderen! (To kalendere er selvfølgelig min idé...)

Flaks for meg er jeg velsignet med en sjef som også er en skikkelig juleentusiast - og det betyr kalender i redaksjonen på jobb også. Dagens kalendertrekker får velge gave selv - derfor prøver jeg å lukte meg frem til hvilke av gavene som inneholder sjokolade. Hm... (Og i dag fikk jeg gave - og traff! Fant sjokolade!)

Onsdag pakket jeg og storesøster inn 48 pakker - 24 hver til mamma og pappa. Og det er årsaken til at dette innlegget kommer i dag, mamma fikk nemlig ikke sin kalender før nå. Men kalenderne ble veldig godt mottatt av begge to! Gøy å se hvor glade de ble!

Moro er det også med julekalender på TV - Lo godt av Rhino i Nissene over skog og hei i går.


Thomas og min kalender

Storesøster pakker og pakker!

Alle gavene til pappa sin kalender.Julekalenderen på jobb - den grønne pakken i midten er nå halvveis oppspist av meg..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits