hits

Juletur til IKEA

Jeg er så glad for at jeg har ei venninne som foreslår juletur til IKEA! Tirsdag fikk jeg sikret meg lys og servietter til hele julesesongen, i tillegg til bittelitt mer julestæsj (selvfølgelig!), noen kjøttboller i magen og noen kroner mindre på kontoen (men ikke så mange, det er jo IKEA...). De fine, nye pepperkakeformene fikk jeg heldigvis sikret meg.

Av stæsjet jeg har tatt bilde av, har jeg mest sans for hjertene i sølv på bilde to, og de røde pappreinsdyrene. De hvite papirfuglene er også utrolig søte. Hva musa på det nederste bildet gjør blant julepynten vites ikke, men når kulda setter inn osv...      Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv