Hvordan bake... Harry Potter?!

Jeg har "kommet over", (som man skriver når man ikke vil innrømme at man faktisk har søkt etter den spesifikke siden..) en ganske så fantastisk nettbutikk. Den har et helt enormt utvalg av spesielle pepperkakeformer! Som mange vet, er jeg over gjennomsnittet interessert i pepperkakeformer, og den amerikanske siden er rett og slett helt utrolig. Her kan du få former av alle statene i USA, Harry Potter (og ugla hans!), babyer (og et foster!), 50 ulike hunderaser, kaktus, kålorm, surfebølge osv. Crazy!

De har også en søkemotor, hvor du kan søke etter former relatert til yrke, sport, religion, høytid etc. Jeg tror nok muligens at jeg må prøve å bestille noen... Det blir vel ikke jul i år uten en pepperkake-astronaut?

Adressen er: http://www.cheapcookiecutters.com/

 

Måtte lime inn fosteret, det var kanskje den drøyeste jeg fant.

4 kommentarer

Camilla

09.11.2011 kl.06:20

Det er sikkert bare Jesus FØR han ble født vet du hehe. Håper det ble litt mindre creepy nå :p

Anja

09.11.2011 kl.09:13

Oj! Liker! Sjekker den ut nu!

Mari Julefreak

09.11.2011 kl.10:30

Anja: I know!!! Tror jeg må prøve å bestille noen i kveld. Slipper vel toll om man bestiller for under 200 kroner?

Mari Julefreak

09.11.2011 kl.10:30

Camilla: Det ble om mulig enda mer creepy nå... ;o)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits