hits

Jul hos Illums Bolighus

Forrige helg var jeg i København med jobben, og da ble jeg tipset om å besøke juleavdelingen på Ilums Bolighus. Og jeg trenger vel ikke å si at det var et paradis for en julefreak!? De hadde en kjempestor juleavdeling, med UTROLIG MYE fint! Jeg og kollega Inger-Lise gikk der i over en time - kikket, drømte og ble begeistret - og tilslutt ble det litt i handlekurven også... (Hvem skulle trodd??)

Utvalget var enormt - alt fra klassiske kuler og designjulepynt fra Georg Jensen og Holmegaard til lilla juleugler og tjukke, feilproporsjonerte nisser. Jeg kjøpte litt til treet, og et englespill med snøkrystaller. Vår kollega Bjørg fikk et englespill med sopp, siden hun er soppgal. Ingen av oss hadde egentlig hørt om julesopp før, men hvis ugler passer til julen, så gjør vel sopp det og?   

Jeg tror kanskje jeg er forelsket i Illums Bolighus. Hvorfor har jeg ikke vært her før?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv