hits

Jul på Åhlens

Åhlens begynner alltid tidlig med jula, og det setter selvfølgelig jeg stor pris på! I år som i fjor har de masse bra julestæsj, så det er bare å ta turen! Hvordan skal jeg karakterisere stilen? Kanskje tradisjonell norsk jul møter amerikansk kitsch? Synes de har mye spennende, annerledes juletrepynt (glorete, men gøy!), samtidig som de har mye annen fin pynt som er litt mer tradisjonell; røde tekstiler, gammeldagse kakebokser, muffinsformer, store kubbelys, lyslykter etc. 

Jeg kjøpte ikke så mye i dag, men snøkula med engelen måtte jeg ha... (Selv om jeg egentlig ikke er noen kjempefan av snøkuler, så ble jeg litt fan i dag...)  Kunne også ønske de hvite englene i glass hadde passet på treet mitt. Kanskje jeg kan finne et annet egnet sted til dem..? *Tenke*  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv