Kjappis-riskrem

Jeg pleier egentlig å koke grøt når jeg skal lage riskrem. Men da jeg laget riskrem i oktober ble det en kjappis-variant som egentlig funket veldig bra! Smakte godt, og ble gjort i en fei.

Du trenger:

Visp krem av 3 dl fløte + en dæsj sukker/vaniljesukker. Bland inn en porsjon Fjordland-grøt og hakkede mandler, gjerne med miksmasteren. Strø sukker på, og til slutt litt rød bringebærsaus. Ferdig!   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits