Julekalender

I dag er det første desember. Og jeg har sluttet å glede meg til jul. Jula er nemlig NÅ. Desember er årets koseligste måned, med masse hyggelig sosialt samvær, god mat, fin musikk og kooooos. Selve julaften og romjula går jo altfor fort, derfor er det viktig å nyte desember nå.

Når det er sagt, så hører det jo med å telle ned til julaften. Jeg har fått kjæresten med på julekalender i år, annenhver gave og med budsjett på noen hundrelapper. Det hører med til historien at jeg gav ham noen kalendergavetips, men er allikevel spent på hva han har funnet på. Jeg får ikke åpne før i morgen siden jeg har partall.

Kalenderen ser sånn ut: (Og det ser ut som det mangler noen partallspakker der, men de kommer forhåpentligvis etter hvert)Det er forresten svært mange julekalendere på nett.  Noen eksempler er: Platekompaniet, Bergans, Samlaget, ColorLine, Oslo Lufthavn, Kamille osv. Her er en link til en side som har samlet maaaaange av årets julekalendre. http://www.julekalendere.com/

Ellers har det kommet en liten førjulspakke fra svigermor i dag, kan likne litt på en flaxkalender, men får vel vente og la kjæresten åpne. Jeg klarer jo det. (Selv om pakka ligger og stirrer på meg fra andre siden av bordet...)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits