hits

Snurpeansikter hos bestefar

Jeg har vært hjemme hos mamma, på fantastisk vakre, ISKALDE Hadeland. Jeg er heldigvis velsignet med en mamma som er like juleglad som meg, og derfor er det også ekstra hyggelig å komme hjem nå. Resultatet av Hadelandsturen var masse julete i julekopper (som en gang var en gave fra pappas jobb), jeg har stirret inn peis (mens jeg varmet frosne tær), lest ukeblader som forbereder seg (og meg) til jula, vært hos frisøren og sikret julesveisen, spist juletallerken på Sportscafeen (jepp!), kjøpt (enda ett) etasjefat til julekaker som ikke er bakt ennå, hørt på mammas nye julemusikk for året (eller fjoråret) og sist men ikke minst - vi har pyntet til jul hos bestefar på aldershjemmet. 

For endel år siden hadde jeg og søster en periode hvor vi laget snurpefjes (gamle ansikter med vorter og store neser laget av gamle strømpebukser) i julegaver til folk. Og mens de aller fleste mottakerne sannsynligvis lar akkurat de gavene ligge igjen på loftet når jula hentes ned, kommer bestefar sine frem hvert eneste år. (Vet ikke hvordan det hadde vært om han hadde pyntet selv.) Min favoritt har søster laget - et gammelt ektepar i en dobbeltseng, omringet av julepakker. (Jeg tror det skal være bestefar og bestemor anno.. begynnelsen av 90-tallet?)


  

3 kommentarer

Anja

01.12.2010 kl.08:52

Haha, jeg kjenner jeg vurderer snurpeansikter som årets julegave! :)Jeg skal til bestefar å pynte neste helg. Det er bra da, vi får pyntet til jul tre, nei fire, ganger; først på jobben, så hos bestefar, så hos meg og så hos mamma på lillejuleaften. :)

Mari Julefreak

01.12.2010 kl.20:37

Anja: Blir aldri for mye julepynting. Kransen i Borgkjøkkenet var helt fantastisk flott! Amazing. Julevarene i butikken også, har du lukta på teen? Vasket en million glass/tallerker/kopper til kafeen i dag, i morgen blir det forhåpentligvis juletrepynting!

Mari Julefreak

01.12.2010 kl.20:38

Anja: PS: Kan sikkert gi deg et lite snurpeansikt-kurs når anledningen byr seg ;o)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv